tirsdag den 1. november 2011

En simpel klods

Egentlig var den til Otto, men Viggo synes, den er vældig sjov, så nu er den hans, og han har allerede bestilt 800 mere. Da jeg sagde, at så mange gad jeg nok ikke lave, bad han om 2 mere i andre størrelser. Mere overkommeligt! :)

Der er en klokke indeni, og endelig fik jeg brug for noget elefantbånd, som jeg er meget glad for, men aldrig har brugt noget af, selvom jeg har haft det liggende i snart 5 år:

3 kommentarer:

Sonja frå Sunnfjord sagde ...

Herlige klosser!

Bournonville sagde ...

hvor er de også seje. jeg har også noget uglestof liggende, som er e firkanter og er lavet til sådanne nogen klodser, men har ikke fået lavet dem endnu.

elefant båndet er vildt sødt. jeg har også en del bånd liggende, ikke bare lidt men meget, og surfer rundt på nettet for at finde projekter til at mit bånd. for det fylder snart en hel hylde.

Kh Sara

Marianne sagde ...

Tak, skal I have!

Sara, det er jo godt at have et ordentligt lager, når pludselig man får den gode idé! Så skal man ikke ud og købe en masse, som man måske ikke er heeelt tilfreds med, når behovet er der.
(Du kan nok se, at jeg har argumentet klar, til hvis min mand begynder at stille spørgsmål ved mine materialeindkøb! :D )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...