fredag den 11. november 2011

Betydningsløst pjat i det store hele, men små drømme har også ret


Og drømme kan gå i opfyldelse!

Siden jeg i sommeren 2006 så et juniorbetræk med de brune elefanter hænge på vores genboers tørresnor, har jeg ønsket mig et lige sådan. Selvom det skulle på mine sønners dyner, er der jo ingen tvivl om, at det ville være til mig. :)
Intet kunne måle sig med elefanterne, indtil jeg så de fine tyske katte, og da jeg så dem med blå baggrund, havde jeg pludselig et højere (materielt) ønske.

I dag blev så dagen, hvor ønsket blev opfyldt:

Farverne er rigtig fine - mere klare end billederne her viser.
Jeg er specielt vild med buddy-kattene her forrest:

Der er ikke noget pudebetræk til, men for samme pris, som jeg gav for dynebetrækket her, har jeg købt et stykke stof med de blå katte for noget tid siden. Og det kan så bruges til pudebetræk.

Desværre har det gamle tyske sengetøj en dum knaplukning på dynebetrækkene:


Jeg overvejer lidt, om jeg skal sy det om til et betræk med katte på den ene side og noget andet stof på den anden, for at lave en mere behagelig (og sikker) lukning, men det er da vist synd? Man kunne måske også fjerne knapperne, sy knaphullerne til og sætte trykknapper i?
Hvis der er nogen med et andet/bedre forslag, vil jeg meget gerne høre det!

Februar 2012. Lige en opdatering: Jeg har ikke klippet i det, og selvom jeg stadig er træt af knaplukningen, bliver det brugt med glæde (stor glæde!).

2 kommentarer:

Mirjam Theresa sagde ...

Hvor er det skønt. Jeg er også helt vild med både katte, fugle og elefanter og flere af dem bor også herhjemme :)

Hvad er det mon du ikke bryder dig om ved den tyske knaplukning? Den har aldrig generet mig nemlig :)

Kh. Mirjam

Marianne sagde ...

Generelt er jeg ikke vild med knaplukninger, fordi jeg synes stoffet "flaprer" imellem knapperne. Der er så åbent ind til dynen.
Ved trykknaper er der mere hold på stoffet, hvis der altså er nok, synes jeg.

Så er jeg nervøs for, at knapperne går løs og bliver slugt (eller egentlig mest nervøs for, at de ryger i "den gale hals"). Det er jo ikke nogen stor risiko, men min 5-årige er først nu ved at komme over at ligge og gnaske på sit sengetøj. Han har noget sengetøj med luklåslukning, hvor han har bidt den til at trække i (hvad hedder den?) helt skæv og buet. Han kunne hurtigt få en flok knapper bidt af.

Ved specielt det tyske betræk bryder jeg mig ikke om, at åbningen ikke er helt for enden, fordi barnets fødder kan smutte ind til dynen. Og igen tænker jeg på min den store - han ville gøre det til en sport at ligge og rode rundt med fødderne derinde.

Du kan se, at det er noget, jeg har tænkt lidt over. ;)
Engentlig synes jeg ikke, at der findes nogen perfekt dynelukning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...