fredag den 20. juli 2012

Mere sjov fra Spoonflower

I anledning af at Spoonflower for nyligt ændrede deres "farveprofil", havde de tilbud på farveprøver, så man kunne sikre sig, hvordan deres nye farver så ud på stoffet. Det var noget af en forskel, for normalt koster en prøve $5, og tilbuddet var på $1.

Og farveforskelle var der da også lidt af. Til venstre fugle fra den gamle farveprofil (vasket) og til højre fra den nye (uvasket):
Jeg bestilte en masse fugle i forskellige størrelser, der alle er mindre end de originale. Jeg har lagt en undertrådsspole på, så man kan fornemme størrelsen. Jeg fik nogle ganske små trykt på deres "linen-cotton canvas":
Jeg havde nogle elefanter liggende hos Spoonflower, som jeg ikke havde fået printet, som jeg nu fik stofprøver af. Fordi jeg selv har tegnet dem, er stregen tyndere end på de originale, og det er jeg ikke så vild med. Men det er meget sjovt, at de er så små. De gule og orange er kun ca. 3 cm.

Der kan ses små pletter på mange af billederne af fuglene. Det er bare pletter på min kameralinse, som jeg først opdagede, da jeg var færdig med at fotografere de små stofstykker i kraftigt blæsevejr, og det gad jeg altså ikke gøre om! :)

7 kommentarer:

Christina (Carla og krudtuglen) sagde ...

Nej, hvor er du heldig!!! Jeg skal helt klart ind og kigge på spoonflower - så må vi se om jeg kan finde ud af det:-)
K.h.
Christina

Lise sagde ...

Nu kender jeg slet ikke til spoonflower konceptet. Kan andre også gå ind og bestille eller er det kun den som har tegnet og fået printet stoffet. Nu kender jeg ikke prisen. Men de fugle kunne helt sikkert klæde hans dyne.

Marianne sagde ...

Ja, Christina, Spoonflower er en dejlig opfindelse. Jeg opgav dog, da jeg først fandt det. Og jeg endte da også med at have brug for min mands hjælp.

Lise, når man lægger et design ind på Spoonflower, kan man enten lægge det op til offentlig brug eller lade det være privat. Når man gør det offentligt, skal man love, at det er eget design, og det er dette jo ikke, så jeg har ikke gjort det offentligt.
Send mig en mail, hvis du kunne tænke dig noget stof.

Karen Elisabeth sagde ...

Jeg kunne godt være interesseret i at få noget med - jeg er dog usikker på prisen...

Nu er jeg lidt træt, så jeg kunne ikke lige hurtigt finde din mail - jeg vender lige tilbage i morgen, hvis jeg da kan huske det :0)

Celina's verden sagde ...

Hvor er de fine.. Har du mere til salg.. Skr evt en mail til mig cssmykker@gmail.com
Kh Camilla

Marianne sagde ...

Hov, Karen Elisabeth, jeg har ikke set din kommentar. Min mail er marianne.mrasmussen@yahoo.com.

Camilla - Jeg har skrevet til dig.

Natanja - Frøken Simony sagde ...

Har du mere af fuglene?

Natanjasimony@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...