tirsdag den 18. oktober 2011

Dekoplus

Et af mine stofstykker, som jeg sætter mest pris på, købte jeg, da jeg først begyndte at samle på stof for 5 år siden. Siden har jeg taget det frem og kigget på det mange gange, men intet sy-projekt er endnu dømt værdigt til at sætte saksen i det. Det er fra det anerkendte Hollandske firma Dekoplus, der i 60'erne og 70'erne producerede stof med de flotteste prints:
Hvis man klikker på billedet, kan man bedre se hele herligheden.
Jeg har andet stof, som jeg tænker måske er produceret af Dekoplus, men fordi kanten ikke længere er på stoffet, kan jeg ikke be- eller afkræfte det.

For nyligt fik jeg, som tidligere skrevet, dette andet fine print fra dem. Jeg kender det ellers kun med den røde baggrund, så jeg er meget interesseret i at høre, om det mon findes i andre farvekombinationer?
(Opdatering d. 20/10 - Fundet, se her: Grønt gardin. Mon det også findes i gul?):

10 kommentarer:

Kirkesjov sagde ...

Hvor er det smukt!!! Det har jeg aldrig set før - virkelig virkelig fint. Det siger sig selv at skulle du sætte saksen i det og få lidt i overskud, så er jeg på :-)

Jeg har efterhånden en del Dekoplus, men har vist også kun den nedesrte i rød og blå. Men mon ikke også den findes i grøn?

Kh. Mette

Marianne sagde ...

Uhh, det ville også være fint i grøn, ja!! :D

Jeg ved ikke, om det rød/brune mon ikke bare ender som et samlerobjekt, men hvis jeg alligevel en dag vil af med en del af det, skal jeg nok tænke på dig.

Tak for e-mailen! Du lyder ikke skuffet - det er jeg glad for. :)

Anonym sagde ...

Hej Marianne
Først giver jeg mig lige til kende:) -jeg er mor til Anne i børnehaven, hvor Viggo også går...
Det er mig som har delt "miffy"-stoffet med Mette og ville synes det kunne være skønt med en bytter? -for nu viser det jo sig pludselig at der bor en passioneret samler som mig selv i "min baghave":)

Mht det blå -så har jeg "kun" set det i den røde som du nævner og i brun -se her: http://www.etsy.com/listing/67477787/vintage-70s-dutch-dekoplus-childrens-diy?ref=pr_shop.

Mange hilsner Pernille
Har ingen blog, så du får lige min mail: pemilla@hotmail.com

Marianne sagde ...

Nej, hvor er det sjovt!!!
Jeg har kigget mange gange på dine puder på Trendsales, har læst om dig på flere blogs og været grøn af misundelse over, at du ejer det ultimative børnestof (i hvert fald i mine øjne): Det med pigen, hesten, æbletræet osv.
Og så viser det sig, at du er Annes mor!
Jeg ved faktisk ikke, om der er flere end én Anne i børnehaven, men er det ikke Anne, som gik på samme stue som Viggo i vuggesten og nu går i Elverhøjen?

Selvfølgelig vil jeg gerne bytte med dig! Hvis jeg altså har noget, du ikke allerede har! :)

Nu skyndte jeg mig at skrive her, og jeg ser lige, at du har skrevet din mailadresse. Jeg skriver til dig der, når lillebror har spist og er tilfreds.

Anonym sagde ...

Jo den er god nok -"den" Annes moar:) Super fedt med en byttedag...har allerede set mig varm på et par stykker:) Jeg får samlet en masse, men får også tyndet godt ud under vejs -både til projekter og byt -min mand er streng...eller også er det mig det godt kan komme til bare lige at rodde "en smule" med stof i hele huset!!!!
Glæder mig til en bytte-date -du fanger mig bare på mailen:)

Helle Malene sagde ...

Hej

Hvis du engang vil sælge noget af dit Mainzelmännchenstof.Så er jeg interesseret.

Forsat god søndag

MVH
Hellemalene@live.dk

Marianne sagde ...

Hej Helle Malene
Jeg skriver til dig. :)

Stinne sagde ...

hvis du skulle finde på at ville sælge eller bytte noget af dit blå dekoplus stof så er jeg meget interesseret

Marianne sagde ...

Hej Stinne
Jeg kunne ikke lige finde en mail-adresse på din blog, så vil du ikke skrive til mig på: marianne.mrasmussen@yahoo.com?

Stinne sagde ...

her med gjort

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...