lørdag den 21. juni 2008

Vest til Mikkel

I går fik jeg lavet en vest til lille Mikkel, som er min veninde Rias 2-årige dreng. Den er ligesom Viggos smølfevest, bare i mørkeblå fløjl med turkis kantbånd og så lidt større. Stoffet til foret og hjerteapplikationerne er fra et pudebetræk med biler.


Og her er så Mikkel med fint sommerhår og smølf:

7 kommentarer:

Fru Obenhaupt sagde ...

Jeg er helt tilfældigt kommet ind på din blog, og jeg MÅ sige, at det er nogle rigtigt fine ting, som du syr. Jeg googlede "mei tai" og kom derved herind. Og hvor fede er de ikke lige... Jeg må fluks ud og købe noget stof. (Så håber jeg at jeg kan finde en opskrift et eller andet sted ;) ). Tak for inspiration

Marianne sagde ...

Tusind tak! Det var virkelig sødt af dig!

Sig til, hvis der er noget, jeg kan hjælpe med mht. at sy en mei tai. Hvis ikke du allerede kender slyngebarn.dk, vil du også kunne finde en masse hjælp og inspiration der.

Mads and Kelli sagde ...

Hej Marianne!
I dag er dag 9 jeg bor i Herning! :o)
Jeg håber den næste tid du og Nichole møder, jeg kan komme også! Jeg kan køre øst til Odense og Nichole kan komme vest og møder dig i midtem!

Mads and Kelli sagde ...

I have an idea for your next project... in fact, an idea that if you are game, I want to BUY them from you!! yesterday we had breakfast with my inlaws and usually they just put our eggs in the little egg cups...well yesterday they covered them with these little egg "hat" things... they were awesome and kept the eggs warm! Have you seen them??!!

Fru Obenhaupt sagde ...

Jeg har helt glemt, at fortælle dig, at jeg har efterhånden fået syet 2 og været hjælper på 3. De er alle blevet vildt lækre. Den ene af dem har jeg så ikke billede af, men jeg kan da maile et par billeder, hvis du er interesseret. Jeg tager gerne imod ris og ros. (Kender nemlig kun mit eget design og så den min veninde har fra filabel.dk.) Jeg fulgte dit eksempel og tyvstjal desinget fra kleinsmekker.dk... *GG*

Marianne sagde ...

Det vil jeg rigtig gerne se! Min e-mail er: marianne.mrasmussen@yahoo.com

Tamra sagde ...

Hvor er den bare skøn:-).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...