onsdag den 19. september 2012

Fugletaske, Pihlmark og tillykke til Otto

Som hos så mange andre har vi igen fået en travl hverdag efter en dejlig lang sommerferie. Min lille Otto begyndte i vuggestue i begyndelsen af august, og kort tid efter begyndte Viggo i børnehaveklasse. Min mand har haft 6 uger med masser af overtid (i går var heldigvis sidste dag), så jeg har ikke fået lavet en masse ved symaskinen - eller computeren for den sags skyld. Så jeg er håbløst bagud med bloglæsningen!

En toilettaske i det hjemmelavede fuglestof er det dog blevet til, inden min mand og jeg tog et par dage til Amsterdam i forrige uge. Den er lavet i en størrelse, så den også kan bruges til bletaske.
Billedet er taget i et lys, der gør, at det ligner, jeg har taget det i år 1982, men sådan er det vel bare med den her årstid!
Jeg har brugt polarfleece til mellemfor, som er quiltet sammen med fuglestoffet med to syninger i hver side af taske. Syningerne er faktisk lige, men det ser da ikke sådan ud på billedet! 

Foret er prikket stof, og det hele er syet sammen, så der ikke er nogen blottede sammensyninger. Det med at lave den lige så pæn på indersiden som på ydersiden havde jeg forsøgt mig med to gange tidligere, men dette var mit første vellykkede forsøg. Mit penalhus og den store bletaske er da brugbare, men man skal ikke kigge for grundigt indeni!!

 For nogle uger siden var jeg i Århus med mine kollegaer i anledning af Festugen. 
Da vi studerede, boede min mand (dengang kæreste) og jeg i den dejligste lejlighed på Jægergårdsgade, så jeg er meget nostalgisk, hvad Århus angår!

Jeg måtte lige ind til Pihlmark Antikvariat. Han havde ryddet op, siden jeg var der sidst. Det er nok 8 år siden!
Han fortalte, at han lukker om et år, og så måtte jeg da have et billede til minde:
Som sædvanlig glemte jeg alt om kameraet i de antik- og genbrugsforretninger, vi var i. Men denne gang var jeg tilstrækkelig ærgerlig over det, til at jeg fik taget nogle billeder på mine genbrugsture i Amsterdam. De følger nok en anden dag.


I dag er en særlig dag herhjemme, for min baby er blevet stor og er nu 1 år. Vi fejrede ham i morges med gaver, sang og hyggemorgenmad, og så går det løs med familiefødselsdage i weekenden, hvor Viggo også har fødselsdag og bliver 6 år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...