søndag den 20. maj 2012

Nærbillede af Night & Day's elefanter

Som alle der læser stof- og syblogs vel allerede ved, kommer der i juni (ny dato er 11. juni) nyt sengetøj med de retro 70'er-elefanter, Sove Trine, der dengang blev lavet af Nordisk Tekstil (NT of Denmark), nu Night & Day.

På deres Facebookside har Night & Day nu lagt et nærbillede af de nye brune elefanter på opfordring af Mirjam

Jeg havde bemærket på de første billeder, at det så ud til, at elefanternes øjne var større end på de originale. Men på dette nærbillede kan man se, at der er mange ændringer: Nye halespidser, manglende hvide stødtænder, et mere afrundet design, manglende "tæer" (hvad kalder man elefantens negle??), de har ikke spejlvendt de små fremadvendte "liggende" elefanter i forhold til de stående og så er snablen forkert på den elefant, hvor snablen peger nedad - den er ellers så sød på den originale. 


Egentlig kan jeg godt lide de større øjne og den mere nuttede afrunding, og det var måske at forvente, at de ville opdatere dem lidt, men de andre ændringer ligner sjuskefejl, synes jeg.

I mine øjne er det en dårlig kopi af mit barndomssengetøj, så jeg er lidt skuffet.
Men der er jo ingen, der tvinger mig til at købe det, så jeg kan jo bare lade være.

Hvad synes du? Er det en fin udgave for 2012 og en positiv overraskelse? Eller skulle de have givet os 70'er-udgaven, som alle bad om?

Tilsammenligning: De originale:

søndag den 6. maj 2012

To smølfehatte

Disse to vendbare smølfe-bøllehatte tilhører nu to søde små piger fra Lundeborg:

 De og deres mor har selv været med til at vælge, hvordan de skulle se ud.
 Og der er kommet stropper på, fordi de sejler. Stropperne er aftagelige ved hjælp af trykknapper, og de kan bruges på begge sider:








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...