lørdag den 28. januar 2012

Til Stinne G

Dette er bare et indlæg med stofforslag til en bestilling.

Hej Stinne
Først forslagene til Johanne.

Billede 1 - Det storblomstrede til rygstykket, det med de turkise/grønne øhh.. "ting" til ærmerne og så selvfølgelig smølfer til forstykket:
Det storblomstrede er ikke lilla, som hun ønskede, men det passer godt til det andet stof, som jeg købte i går, fordi jeg synes, det passer sødt og piget til smølferne. Du kan se ærmeforslagets motiv bedre her:
Farven er kraftigere på billedet end i dagslys. Det er en coral eller laksefarve - måske lidt pink i tonen.

Billede 2. Hvis I kan lide ærmeforslaget, men rygstykket skal være lilla, har jeg på næste billede lagt to lilla forslag, et blomstret 70'erstof og et nyt med små stjerner.

Billede 3. Jeg har noget lilla småblomstret, der kunne blive ryggen, hvor ærmerne enten kunne være det laksefarvede eller det lilla stjernestof:
Her er stoffet tættere på uden blitz, der gengiver den lilla farve lidt bedre.Det grønne er dog kønnere i virkeligheden - mere en limegrøn:
Billede 4. Jeg fik noget stof ind ad døren i dag, som er rigtig fint. Det er også noget vintage, og desværre er den lilla farve umulig at fange i dette lys, ligegyldig om jeg bruger blitz eller ej. Det ser mere blåt ud, end det egentlig er. Her har jeg lagt det sammen med de to stykker som, som kunne være mulige ærmer:

Så er det videre til Emmas kjole.
Det er jo mere simpelt, da det bare er et enkelt stykke stof, vi skal finde til smølferne.

Billede 5. Der er ikke meget fint stof at finde i "smølfefarve", men jeg købte dette med stjerner:
Hvis hun ikke er til stjerner, er der jo mange andre muligheder. Evt. kan vi vælge gult blomstret og bruge turkist kantebånd (igen, det orange er ikke helt så mørkt som på billedet):
Ellers kunne vi vælge blå eller rød til bagsiden?

Hvis du er i tvivl om noget af det og gerne vil se billeder taget i dagslys. kan jeg gøre det i morgen. Bare sig til .:)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...