lørdag den 21. juni 2008

Vest til Mikkel

I går fik jeg lavet en vest til lille Mikkel, som er min veninde Rias 2-årige dreng. Den er ligesom Viggos smølfevest, bare i mørkeblå fløjl med turkis kantbånd og så lidt større. Stoffet til foret og hjerteapplikationerne er fra et pudebetræk med biler.


Og her er så Mikkel med fint sommerhår og smølf:

lørdag den 14. juni 2008

Stofpose

Igen fedtede billeder pga. Viggos kærlighed til kameralinsen!

Jeg var meget spændt på, om jeg kunne sy en "tote bag", der ikke var skæv, hvor alt stoffet vendte rigtigt, og som faktisk kunne bære at være fuld af ting. Måske skulle jeg have købt et mønster eller fundet en instruktion på nettet, men den blev faktisk som ønsket:
Med lomme:

fredag den 13. juni 2008

Nederdele

Sidst i maj syede jeg denne nederdel til mig selv med frøer i Alexander Henry-stof:Et par uger efter blev det til denne, der matcher Viggos brune hagesmæk, med en lomme af et genbrugsfund - et korsstingsbroderi af en fugl:

Begge har en ribkant fra Skipper Stoffer.
Billederne er lidt slørede pga. Viggos fedtede fingeraftryk på kameraets linse!

torsdag den 12. juni 2008

Lommetørklædeholdere

Til mors dag sidste år lavede jeg en "tissue holder" til min mor, som hun har brugt meget. I år skulle Nis' mor også have en, og jeg endte med at lave en stak, så begge Viggos bedstemødre fik to hver, en til hans moster og nogle til os selv. De blev bedre end den fra 2007: Selv på vrangen ser de rimelige ud:
Jeg er mest vild med den med grisene, så den er min:

Endnu en spisesmæk

Et par dage efter Pinocchio- og smølfesmækkene lavede jeg denne med vintage kløverstof fra Tyskland, nyt småblomstret stof fra Korea og nyt elefantstof fra den svenske designer Elisabeth Dunker for Mairo. Ganske internationalt!:Der er siden syet et stk. velcro i toppen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...