søndag den 7. oktober 2012

"Dannebrog"-flagranke

Når nogen i familien har fødselsdag, pynter jeg altid med masser af flag. Tidligere har jeg brugt Viggos blå/brune flagranke, men sidste år ville jeg i anledning af begge drenges fødselsdag gerne lave en Dannebrogs-flagranke i vintage stoffer. 
Desværre havde jeg slet ikke nok rød-hvide vintage stoffer, så i stedet for at lave noget halvhjertet kort før Ottos fødsel, besluttede jeg mig for at vente et år, så jeg havde tid til at samle lidt.
Da det var tid til at begynde at sy, måtte jeg dog alligevel ned i SeChloe og købe lidt hos Bettina (de to blomstrede og hjertestoffet længst til højre), så kun enkelte af stofferne i ranken er af nyere dato.

Her er så resultatet:
 Den blev hængt op i vores "port" mellem køkkenet og spisestuen:
 Skråskabet er faktisk også købt hos Bettina. Desværre består væggene i vores hus fra 1859 mest af halm, så selvom det er fæstnet på både den ene og den anden måde, mangler vi en støttende liste på væggen under, inden vi tør sætte tunge ting i skabet.


Og så et billede fra en af de tre fødselsdagsfejringer i anledning af Ottos 1-års- og Viggos 6-års fødselsdage - den dag min lille familie var her:

En anden flagranke fik jeg også kreeret. En lagkageflagranke i papir:
Idéen fik her herfra.

Hov, jeg skal huske at tilføje, at den planlagte Lyholmer giveaway er løbet ind i problemer. Jeg købte en lysestage på nettet, som skulle være præmien, men den er desværre for slidt til, at jeg vil være bekendt at udlodde den som præmie. Jeg må finde på noget andet.

8 kommentarer:

Fru Bach sagde ...

Den er rigtig fin

Laila sagde ...

Hvor er den bare fin - synes, at du skulle lave en give away med sådan en fin flagranke i stedet for Lyholmer, for sådan en ville jeg i hvert fald gerne vinde ;-)

Og 1000 tak for din søde kommentar på min blog om Helenas uheld.

Knus
Laila

Laila sagde ...

Hvor er den bare fin - synes, at du skulle lave en give away med sådan en fin flagranke i stedet for Lyholmer, for sådan en ville jeg i hvert fald gerne vinde ;-)

Og 1000 tak for din søde kommentar på min blog om Helenas uheld.

Knus
Laila

Marianne sagde ...

Sine - Mange tak! :)

Laila - Hvor er det sødt af dig! Men da jeg lavede flagranken, sagde jeg mindst én gang: "Det gør jeg aldrig igen!"
Jeg er bare ikke den fødte syer! Hvis jeg skal sy den samme ting to gange, skal der enten være en betydelig forskel, eller det skal være supernemt.
Så det er nok mere sandsynligt, at min første giveaway bliver stof eller noget andet købt. Jeg ville bare gerne have lavet et header først, men da jeg nok skal have min mands hjælp til det, trækker det ud. :)

Dottie sagde ...

Hvor er den bare fin den flagranke! Jeg får da helt lyst til at lave en lignende der kan gå igen til alle de kommende fødselsdage her i huset, men jeg ejer ikke noget rødt stof ;)

Hvor er din blog bare inspirerende, med super mange lækre sysler. Du er hermed tilføjet min bloglovin! :D

Christina (Carla og krudtuglen) sagde ...

Stort tillykke med begge drengene - hvor ser det bare festligt ud...både kagen og den fine flagranke.
K.h.
Christina

Kaylovesvintage sagde ...

the red flags look wonderful

siri ore elle sagde ...

Hei på deg!
Så fantastisk fin og kreativ vimpelrekke!! Så dekorativ!! En veldig god idè! Skråskapet ditt ser veldig stilig ut, har ikke sett lignende skap før.
Fin søndagskveld til deg!
Siri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...